Page 1 of 1

LKPR Jetways - Yet Again

Posted: Wed Aug 12, 2020 10:52 am
by Comet4b
Hello,

I love your Prague LKPR product. The detailing and modelling is superb.

But, like many others on this forum, I'm having continual difficulties with the auto jetways. I know they are not SODE compatible, but sometimes they work with the "CTL J" keys, but mainly they don't.

I run Scan Aircraft/Liveries in the Maintenance Tool with the Airport Controller firstly on DEBUG, then with OFF and then with ON. This process has worked in the past with the jetways then reactivated. But it doesn't work now. And I have inactivated SODE (in the event it was somehow having an adverse effect).

I use P3D v4.5.

Can you please advise how to fix this problem permanently.

Thank you

Re: LKPR Jetways - Yet Again

Posted: Wed Aug 12, 2020 11:07 am
by jan.podlipsky
Hi,

I probably know where your issue is. Yesterday, we have identified a significant bug in the Maintenance Tool, which caused the aircraft scanning not to do anything. We have resolved it at the same day, and already pushed a new version out.

When you reinstall your scenery, it should work as usual.

Re: LKPR Jetways - Yet Again

Posted: Mon Aug 17, 2020 10:14 am
by Comet4b
Hi Jan,

I purchased Prag at Aerosoft. Will it have the latest version including the updated Maintenance Tool?

Thanks,
ken

Re: LKPR Jetways - Yet Again

Posted: Mon Aug 17, 2020 10:15 am
by jan.podlipsky
Hi,

yes, it will 🙂