LKPR Jetways - Yet Again

Discussion about Prague Airport scenery
Post Reply
Comet4b
Posts: 2
Joined: Wed Aug 12, 2020 10:38 am

LKPR Jetways - Yet Again

Post by Comet4b » Wed Aug 12, 2020 10:52 am

Hello,

I love your Prague LKPR product. The detailing and modelling is superb.

But, like many others on this forum, I'm having continual difficulties with the auto jetways. I know they are not SODE compatible, but sometimes they work with the "CTL J" keys, but mainly they don't.

I run Scan Aircraft/Liveries in the Maintenance Tool with the Airport Controller firstly on DEBUG, then with OFF and then with ON. This process has worked in the past with the jetways then reactivated. But it doesn't work now. And I have inactivated SODE (in the event it was somehow having an adverse effect).

I use P3D v4.5.

Can you please advise how to fix this problem permanently.

Thank you

User avatar
jan.podlipsky
Posts: 133
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:30 am

Re: LKPR Jetways - Yet Again

Post by jan.podlipsky » Wed Aug 12, 2020 11:07 am

Hi,

I probably know where your issue is. Yesterday, we have identified a significant bug in the Maintenance Tool, which caused the aircraft scanning not to do anything. We have resolved it at the same day, and already pushed a new version out.

When you reinstall your scenery, it should work as usual.
Jan Podlipský
Support Lead
XHT Labs

Comet4b
Posts: 2
Joined: Wed Aug 12, 2020 10:38 am

Re: LKPR Jetways - Yet Again

Post by Comet4b » Mon Aug 17, 2020 10:14 am

Hi Jan,

I purchased Prag at Aerosoft. Will it have the latest version including the updated Maintenance Tool?

Thanks,
ken

User avatar
jan.podlipsky
Posts: 133
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:30 am

Re: LKPR Jetways - Yet Again

Post by jan.podlipsky » Mon Aug 17, 2020 10:15 am

Hi,

yes, it will 🙂
Jan Podlipský
Support Lead
XHT Labs

Post Reply