No jetways

Discussion about Prague Airport scenery
Post Reply
mattbaker
Posts: 4
Joined: Tue Oct 29, 2019 10:16 am

No jetways

Post by mattbaker » Tue Oct 29, 2019 11:09 am

Dobrý den, hello,

I am having issues with GSX and LKPR. I have installed your .ini from the fsdreamteams forum, adapted the afcad path accordingly since I am on FSX, and disabled jetways through the XHT app, running as admin. Sadly, while the VGDS is working no problem, I see no jetways at all, they are just completely removed.

After a couple hours of troubleshooting, I come to you to ask for any suggestions as to fix the issue?

Díky

User avatar
jan.podlipsky
Posts: 118
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:30 am

Re: No jetways

Post by jan.podlipsky » Tue Oct 29, 2019 11:25 am

Hi Matt,

I have encountered this issue in the past, if I recall correctly.

But I am not sure how exactly I've solved it. Have you tried deleting the config, downloading it again, inserting it into the GSX, and then rebuilding the airport cache?

Jan
Jan Podlipský
Support Lead
XHT Labs

mattbaker
Posts: 4
Joined: Tue Oct 29, 2019 10:16 am

Re: No jetways

Post by mattbaker » Tue Oct 29, 2019 1:01 pm

Indeed. I have actually gone so far as to do a fresh install of the scenery and config and GSX...

User avatar
jan.podlipsky
Posts: 118
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:30 am

Re: No jetways

Post by jan.podlipsky » Tue Oct 29, 2019 1:30 pm

Well, if the GSX L2 jetways are not appearing, then it's clearly a GSX issue, so there was no need for you reinstalling the scenery.

I'd check if the path to the AFCAD in the GSX L2 config matches the AFCAD's real location.

But that's probably the only thing I can think of. It might be better idea contacting FSDreamTeam, that GSX config is not working.

Since we have never received any reports of issues with that config, I'd say that the issue is somewhere on your side, and unfortunately, I'm not familiar with the way how GSX is working with its configs.

Sorry that I wasn't able to help :-/
Jan Podlipský
Support Lead
XHT Labs

mattbaker
Posts: 4
Joined: Tue Oct 29, 2019 10:16 am

Re: No jetways

Post by mattbaker » Tue Oct 29, 2019 1:51 pm

Before I go any further - I only own GSX base, level 2 is running on trial. Do I need to purchase L2 also?

User avatar
jan.podlipsky
Posts: 118
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:30 am

Re: No jetways

Post by jan.podlipsky » Tue Oct 29, 2019 2:02 pm

Well, in that case, since you don't own GSX Level 2 (trial mode is only for FSDT sceneries) then, logically, you will not see GSX Level 2 jetways in Prague :-)

Jetways are a feature of GSX Level 2.
Jan Podlipský
Support Lead
XHT Labs

mattbaker
Posts: 4
Joined: Tue Oct 29, 2019 10:16 am

Re: No jetways

Post by mattbaker » Tue Oct 29, 2019 3:10 pm

Well f**k me and the last 6 hours of troubleshooting... bought GSX L2, got jetways now.

Sometimes, I just want to violently smash my PC with a hammer. One day...

Thanks for you help anyways!

User avatar
jan.podlipsky
Posts: 118
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:30 am

Re: No jetways

Post by jan.podlipsky » Tue Oct 29, 2019 8:04 pm

Hehe :-) We all have these moments.
Jan Podlipský
Support Lead
XHT Labs

Post Reply